Contact

Reprezentare

Atunci cand se pune problema unui potential litigiu, care ar putea sa afecteze imaginea unei societati, este recomandabil sa fie solicitat sfatul unui profesionist, pentru a se evita pierderi materiale sau de timp pentru companie.

Clauze restrictive

Avocatii nostri reprezinta atat angajatorii, cat si angajatii in negocierea si redactarea contractelor de munca, mediere si litigii. Multe dintre contractele de care ne ocupam prevad o serie de clauze speciale, limitative.

Contractele individuale de munca

La SCA Vasiliu Miclea ne-am angajat sa furnizam solutii juridice de calitate la probleme juridice cu care suntem sesizati de catre angajatorii si angajatii din Romania. Negociem si elaboram clauze ale contractelor individuale de munca pentru a proteja interesele clientilor nostri si pentru a minimiza riscul aparitiei unor litigii.

 

Alexandru Nuta, Avocat colaborator

Alexandru Nuta

Tel: 0725.121.120
Fax: 0311.006.216
E-mail: alexandru.nuta@vasiliumiclea.ro

Absolvent al Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti, a colaborat cu mai multe case de avocatura, dezvoltandu-si o expertiza bogata pe piata serviciilor de consultanta, asistenta si reprezentare juridica.

In 2013 a absolvit Facultatea de Drept si a continuat cu programul de Master Cariera Judiciara organizat de aceeasi facultate din cadrul Universitatii Bucuresti.

Vorbeste fluent engleza.