fbpx

Contact

Reprezentare

Atunci cand se pune problema unui potential litigiu, care ar putea sa afecteze imaginea unei societati, este recomandabil sa fie solicitat sfatul unui profesionist, pentru a se evita pierderi materiale sau de timp pentru companie.

Clauze restrictive

Avocatii nostri reprezinta atat angajatorii, cat si angajatii in negocierea si redactarea contractelor de munca, mediere si litigii. Multe dintre contractele de care ne ocupam prevad o serie de clauze speciale, limitative.

Contractele individuale de munca

La SCA Vasiliu Miclea ne-am angajat sa furnizam solutii juridice de calitate la probleme juridice cu care suntem sesizati de catre angajatorii si angajatii din Romania. Negociem si elaboram clauze ale contractelor individuale de munca pentru a proteja interesele clientilor nostri si pentru a minimiza riscul aparitiei unor litigii.

Negocierea colectivă

Având o vasta și îndelungata experiență, avocații „Vasiliu și Miclea” oferă soluții practice situațiilor legate de negocierea colectivă.

 

Contact

Sediul nostru este localizat in zona centrala a Bucurestiului, pe str. Teleajen, nr. 8, parter, ap. 1, interfon 1, sector 2.

Ne puteti contacta la:
Tel: 0725.121.120
Fax: 031.100.62.16
Email office@vasiliumiclea.ro sau prin completarea formularului de contact on-line de mai jos.

Programati-va la o consultanta

Nume (camp obligatoriu)

Telefon (camp obligatoriu)

Email (camp obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Bloc-SCPAHarta-SCPA

Programati-va la o consultanta

Nume (camp obligatoriu)

Telefon (camp obligatoriu)

Email (camp obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Bloc-SCPAHarta-SCPA

Save

Save