fbpx

Contact

Clauze restrictive

Avocatii nostri reprezinta atat angajatorii, cat si angajatii in negocierea si redactarea contractelor de munca, mediere si litigii. Multe dintre contractele de care ne ocupam prevad o serie de clauze speciale, limitative. Aceste clauze, inserate fie de angajati, fie de catre angajatori, sunt menite sa asigure o protectie sporita celor care doresc acest lucru.

Printre problemele solutionate de avocatii nostri, se numara:

  • Clauze de neconcurenta

Este posibil ca angajatorii sa doreasca incheierea unor acorduri cu angajatii prin care sa limiteze acestora dreptul  de a lucra pentru concurenta imediat dupa incetarea raporturilor de munca, pe o perioada determinata de timp.

  • Clauza de confidentialitate

Pe durata derularii raporturilor de munca, salariatii iau la cunostinta  informatii sau date confidentiale, la care au avut acces numai prin prisma calitatii de salariat al angajatorului. Pentru a-si apara interesele, angajatorii pot insera  in cuprinsul contractului individual de munca o clauza prin care sa nu i se permita salariatului dezvaluirea informatiilor confidentiale de care a luat cunostinta pe durata contractului de munca cu angajatorul.

  • Clauza de fidelitate

Angajatorul poate solicita salariatului sau, in vederea protejarii intereselor de afaceri ca, pe durata derularii raporturilor de munca, sa nu intre in legatura sau sa nu presteze activitate in folosul altor angajatori.

Avocatii nostri sunt avocati cu experienta in domeniul dreptului muncii,  cu o vasta practica, relevanta in redactarea interpretarea si punerea in executare a contractelor. Stim sa solutionam litigiile privind clauzele contractuale rapid si eficient, limitand astfel un eventual impact financiar pentru clientii nostri si iminenta unui litigiu in instanta.

 

Pentru a beneficia de serviciile avocatilor nostri, puteti face o programare telefonica la nr. de tel. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­0725.121.120 sau completand formularul de contact on-line.

Apelează