fbpx

Contact

Conflictele colective de munca

Conflictele colective de munca declansate la nivelul angajatorului ii pot aduce acestuia grave prejudicii de imagine sau materiale.

Este esential pentru orice angajator sa stie cum sa evite declansarea conflictelor in cadrul unitatii. Calea cea mai buna o reprezinta dialogul social si negocierea cu reprezentantii salariatilor. Dar atunci cand dialogul social esueaza, este recomandabil sa apelezi la ajutor de specialitate pentru a limita efectele conflictului.

In egala masura, pentru reprezentantii salariatilor este esential sa respecte toti pasii legali in vederea organizarii unui conflict legal, pentru a evita declararea ca nelegala a conflictului declansat.

Avocatii nostri, prin experienta practica acumulata pot oferi sprijin celor interesati fie pentru a evita un conflict colectiv de munca sau dimpotriva, pentru a asigura parcurgerea tuturor pasilor legali in vederea declansarii unui conflict colectiv legal.

 

Pentru a beneficia de serviciile avocatilor nostri, puteti face o programare telefonica la nr. de tel. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­0725.121.120 sau completand formularul de contact on-line.

Apelează