fbpx

Contact

Consultanta juridica de specialitate privitoare la problemele care afecteaza relatia angajat – angajator

Avocatii Casei de avocatura Vasiliu Miclea va pot oferi recomandarile necesare pentru alegerea celei mai bune solutii pentru problemele dumneavoastra, privind:

  • Negocierea, redactarea si revizuirea contractelor individuale de munca si a documentelor conexe, respectiv: acte aditionale, fisa de post etc;
  • Negocierea colectiva la nivel de unitate sau la nivel de sector de activitate;
  • Solutionarea eventualelor litigii care apar intre angajator si salariat;
  • Dezvoltarea si implementarea practicilor de angajare sau concediere, pentru a evita sau a reduce impactul litigiilor de munca;
  • Negocierea acordurilor de incetare a contractelor individuale de munca;
  • Elaborarea regulamentelor interne precum si a dispozitiilor sau normelor interne, care vizeaza regulile de disciplina muncii.

Suntem dedicati clientilor nostri, oferindu-le cele mai bune recomandari, claritate in consilierea juridica primita, integrand toate aspectele necesare unui castig.

Clientii nostri aleg sa apeleze ori de cate ori au nevoie, la serviciile Casei de avocatura Vasiliu Miclea, dovada a profesionalismului si seriozitatii cu care au fost abordate problemele lor.

Scopul nostru este ca, prin recomandarile pe care le dam, sa evitam litigiile din instanta. Cu toate acestea, traim intr-o societate litigioasa iar evitarea instantei nu este intotdeauna posibila. Ceea ce este insa posibil este limitarea proceselor. In masura in care apreciati ca exista riscul de a fi implicati intr-un posibil litigiu, ne puteti contacta pentru a stabili de comun acord strategia de urmat in vederea inlaturarii sau limitarii posibilelor efecte negative, materiale sau de reputatie.

 

Pentru a beneficia de serviciile avocatilor nostri, puteti face o programare telefonica la nr. de tel. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­0725.121.120 sau completand formularul de contact on-line.

Apelează