fbpx

Contact

Incetarea contractului individual de munca

Incetarea contractului individual de munca poate avea drept cauza o serie de motive strict prevazute de dispozitiile legale. Incetarea contractului individual de munca presupune indeplinirea unor formalitati care, daca nu sunt respectate, atrag anularea masurii dispuse, si obligarea angajatorului la plata unor compensatii banesti in favoarea salariatului, compensatii care, de cele mai multe ori, au o valoare insemnata. In legislatia nationala exista mai multe motive pentru care este ilegal sa incetezi relatia de munca, printre acestea incluzandu-se discriminarea pe baza originii etnice sau nationale, culoare, rasa, varsta, sarcina, religie sau sex.

Avocatii SCA Vasiliu Miclea sustin interesele angajatorilor care se confrunta cu acuzatii de concediere nelegala chiar daca, de cele mai multe ori, decizia de incetare a raporturilor de munca are la baza motive temeinice si legale. Noi ii ajutam pe acesti angajatori si le protejam interesele. De asemenea, ne concentram in a preveni litigiile viitoare prin oferirea de consiliere cu privire la crearea de politici de ocupare a fortei de munca, dar si strategii de incetare a raporturilor de munca in conformitate cu dispozitiile legale.

 

Pentru a beneficia de serviciile avocatilor nostri, puteti face o programare telefonica la nr. de tel. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­0725.121.120 sau completand formularul de contact on-line.

Apelează