fbpx

Contact

Cercetarea disciplinara

Ori de cate ori exista indicii care sa conduca la ipoteza incalcarii normelor de disciplina muncii, in vederea tragerii la raspundere a salariatilor, angajatorul este obligat sa desfasoare o cercetare disciplinara. Rolul comisiei de cercetare disciplinara este de a analiza faptele imputate salariatului, de a stabili in ce masura aceste fapte imbraca forma unor abateri disciplinare si de a propune aplicarea unei sanctiuni disciplinare. Decizia aplicarii unei sanctiuni apartine angajatorului.

In cei peste 10 ani de practica constanta am acordat sprijinul nostru atat angajatorilor, participand activ in cadrul comisiilor de cercetare disciplinara, cat si salariatilor convocati in vederea cercetarii disciplinare.

Experienta avocatilor nostri ne permite sa oferim sprijin concret angajatorilor pentru a efectua cercetarea disciplinara in cazul savarsirii unor presupuse fapte prin care au fost incalcate regulile de disciplina muncii.

Putem aprecia gravitatea faptelor savarsite de catre salariati si putem face propuneri in ceea ce priveste riscurile aplicarii unei sanctiuni disproportionate raportat la abaterile disciplinare retinute in sarcina salariatului.

Pentru a beneficia de serviciile avocatilor nostri, puteti face o programare telefonica la nr. de tel ­­­­­­­­0725.121.120 sau completand formularul de contact on-line.

Apelează