fbpx

Contact

Angajații din Ministerul Tineretului si Sportului ies să își strige nemulțumirile în stradă

Secretary_Kerry_Addresses_Workers_at_New_Ford_Factory_in_India_After_Touring_Facility_Amid_Vibrant_Gujarat_Summit_(15639145804)

Angajații din Ministerul Tineretului si Sportului ies să își strige nemulțumirile în stradă. Mărirea salariilor operată de PSD nu i-a inclus, astfel că angajații au decis ca din 8 august să întrerupă munca.

“Sindicatul National Sport si Tineret protesteaza in numele a peste 3.500 de salariati din Sport si Tineret care s-au saturat sa fie bataia de joc a conducerii ministerului. Astazi, in urma aplicarii prevederilor Legii salarizarii 153/2017, 70% din personal, indiferent de vechime, studii, functie, este platit cu 1.300 lei net/luna. Membrii nostri au asteptat suficient dupa promisiunile mincinoase al reprezentantilor MTS si MMJS si sunt hotarati sa inceteze munca pe o perioada nedeterminata”, se arata in comunicatul semnat de presedintele sindicatului, Andy Nagy.

Actiunile de protest ale SNST se vor desfasura in perioada urmatoare dupa urmatorul program:

27 iulie – Greva de avertisment, ziua I, incetarea activitatii intre orele 10:00-12:00 in Sport si Tineret, in intervalul mentionat, salariatii vor protesta in fata propriilor institutii, va fi oprita intreaga activitate. 2 august – Greva de avertisment, ziua a II-a, incetarea activitatii intre orele 10:00-12:00 in Sport si Tineret

2 august – Intre orele 10:00-12:00 miting de protest la MTS, vor participa 400 de persoane din Bucuresti si din tara, protestul va fi urmat de un mars spre Camera Deputatilor si Guvern. O parte dintre protestatari vor pleca spre Parlament, iar altii vor merge la Guvern, unde vor depune revendicarile, in acest interval, salariatii din teritoriu protesteaza in fata propriilor institutii

8 august – Greva generala, incetarea totala a activitatii in Sport si Tineret pana la solutionarea revendicarilor.

Sursa: stiripesurse.ro

Comments

comments

You are not authorized to see this part
Please, insert a valid App IDotherwise your plugin won't work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *