fbpx

Contact

Reprezentare

Atunci cand se pune problema unui potential litigiu, care ar putea sa afecteze imaginea unei societati, este recomandabil sa fie solicitat sfatul unui profesionist, pentru a se evita pierderi materiale sau de timp pentru companie.

Clauze restrictive

Avocatii nostri reprezinta atat angajatorii, cat si angajatii in negocierea si redactarea contractelor de munca, mediere si litigii. Multe dintre contractele de care ne ocupam prevad o serie de clauze speciale, limitative.

Contractele individuale de munca

La SCA Vasiliu Miclea ne-am angajat sa furnizam solutii juridice de calitate la probleme juridice cu care suntem sesizati de catre angajatorii si angajatii din Romania. Negociem si elaboram clauze ale contractelor individuale de munca pentru a proteja interesele clientilor nostri si pentru a minimiza riscul aparitiei unor litigii.

Negocierea colectivă

Având o vasta și îndelungata experiență, avocații „Vasiliu și Miclea” oferă soluții practice situațiilor legate de negocierea colectivă.

 

Cercetarea disciplinara

cercetare disciplinara

Ori de cate ori exista indicii care sa conduca la ipoteza incalcarii normelor de disciplina muncii, in vederea tragerii la raspundere a salariatilor, angajatorul este obligat sa desfasoare o cercetare disciplinara. Rolul comisiei de cercetare disciplinara este de a analiza faptele imputate salariatului, de a stabili in ce masura aceste fapte imbraca forma unor abateri disciplinare si de a propune aplicarea unei sanctiuni disciplinare. Decizia aplicarii unei sanctiuni apartine angajatorului.

In cei peste 10 ani de practica constanta am acordat sprijinul nostru atat angajatorilor, participand activ in cadrul comisiilor de cercetare disciplinara, cat si salariatilor convocati in vederea cercetarii disciplinare.

Experienta avocatilor nostri ne permite sa oferim sprijin concret angajatorilor pentru a efectua cercetarea disciplinara in cazul savarsirii unor presupuse fapte prin care au fost incalcate regulile de disciplina muncii.

Putem aprecia gravitatea faptelor savarsite de catre salariati si putem face propuneri in ceea ce priveste riscurile aplicarii unei sanctiuni disproportionate raportat la abaterile disciplinare retinute in sarcina salariatului.

Pentru a beneficia de serviciile avocatilor nostri, puteti face o programare telefonica la nr. de tel ­­­­­­­­0725.121.120 sau completand formularul de contact on-line.