fbpx

Contact

Reprezentare

Atunci cand se pune problema unui potential litigiu, care ar putea sa afecteze imaginea unei societati, este recomandabil sa fie solicitat sfatul unui profesionist, pentru a se evita pierderi materiale sau de timp pentru companie.

Clauze restrictive

Avocatii nostri reprezinta atat angajatorii, cat si angajatii in negocierea si redactarea contractelor de munca, mediere si litigii. Multe dintre contractele de care ne ocupam prevad o serie de clauze speciale, limitative.

Contractele individuale de munca

La SCA Vasiliu Miclea ne-am angajat sa furnizam solutii juridice de calitate la probleme juridice cu care suntem sesizati de catre angajatorii si angajatii din Romania. Negociem si elaboram clauze ale contractelor individuale de munca pentru a proteja interesele clientilor nostri si pentru a minimiza riscul aparitiei unor litigii.

Negocierea colectivă

Având o vasta și îndelungata experiență, avocații „Vasiliu și Miclea” oferă soluții practice situațiilor legate de negocierea colectivă.

 

Conflictele colective de munca

Conflictele colective de munca declansate la nivelul angajatorului ii pot aduce acestuia grave prejudicii de imagine sau materiale.

Este esential pentru orice angajator sa stie cum sa evite declansarea conflictelor in cadrul unitatii. Calea cea mai buna o reprezinta dialogul social si negocierea cu reprezentantii salariatilor. Dar atunci cand dialogul social esueaza, este recomandabil sa apelezi la ajutor de specialitate pentru a limita efectele conflictului.

In egala masura, pentru reprezentantii salariatilor este esential sa respecte toti pasii legali in vederea organizarii unui conflict legal, pentru a evita declararea ca nelegala a conflictului declansat.

Avocatii nostri, prin experienta practica acumulata pot oferi sprijin celor interesati fie pentru a evita un conflict colectiv de munca sau dimpotriva, pentru a asigura parcurgerea tuturor pasilor legali in vederea declansarii unui conflict colectiv legal.

 

Pentru a beneficia de serviciile avocatilor nostri, puteti face o programare telefonica la nr. de tel. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­0725.121.120 sau completand formularul de contact on-line.