fbpx

Contact

Reprezentare

Atunci cand se pune problema unui potential litigiu, care ar putea sa afecteze imaginea unei societati, este recomandabil sa fie solicitat sfatul unui profesionist, pentru a se evita pierderi materiale sau de timp pentru companie.

Clauze restrictive

Avocatii nostri reprezinta atat angajatorii, cat si angajatii in negocierea si redactarea contractelor de munca, mediere si litigii. Multe dintre contractele de care ne ocupam prevad o serie de clauze speciale, limitative.

Contractele individuale de munca

La SCA Vasiliu Miclea ne-am angajat sa furnizam solutii juridice de calitate la probleme juridice cu care suntem sesizati de catre angajatorii si angajatii din Romania. Negociem si elaboram clauze ale contractelor individuale de munca pentru a proteja interesele clientilor nostri si pentru a minimiza riscul aparitiei unor litigii.

Negocierea colectivă

Având o vasta și îndelungata experiență, avocații „Vasiliu și Miclea” oferă soluții practice situațiilor legate de negocierea colectivă.

 

Contractele individuale de munca

La SCA Vasiliu Miclea ne-am angajat sa furnizam cele mai adecvate solutii la problemele juridice cu care suntem sesizati de catre angajatorii si angajatii din Romania.

Negociem si elaboram clauze ale contractelor individuale de munca pentru a proteja interesele clientilor nostri si pentru a minimiza riscul aparitiei unor litigii.

Practica noastra relevanta in privinta contractelor de munca este axata in special pe:

  • Negocierea contractului individual de munca
  • Includerea unor pachete compensatorii in cuprinsul contractului individual de munca;
  • Negocierea clauzei de neconcurenta;
  • Negocierea clauzei de mobilitate;
  • Negocierea clauzei de confidentialitate;
  • Negocierea clauzelor privitoare la formarea profesionala

Contactand un avocat cu experienta in domeniul dreptului muncii pentru asistenta in negocierea si redactarea contractelor de munca sau a actelor aditionale la acestea, atat angajatorii, cat si angajatii economisesc timpul si costurile aferente unor litigii. Un avocat cu experienta poate identifica si rezolva potentialele probleme prin negocierea si inserarea unor clauze legale in cuprinsul contractului individual de munca sau, dimpotriva, prin eliminarea clauzelor abuzive sau nelegale din aceste acte.

La SCA Vasiliu Miclea, adaptam contractele individuale de munca in functie de nevoile fiecarui client, urmarind respectarea prevederilor legale in materie, deoarece stim ca interesele dumneavoastra sunt unice. Apeland la serviciile noastre, veti primi consiliere juridica in beneficiul dumneavoastra, recomandari concepute pentru a proteja interesele dumneavoastra specifice.

 

Pentru a beneficia de serviciile avocatilor nostri, puteti face o programare telefonica la nr. de tel. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­0725.121.120 sau completand formularul de contact on-line.