fbpx

Contact

Reprezentare

Atunci cand se pune problema unui potential litigiu, care ar putea sa afecteze imaginea unei societati, este recomandabil sa fie solicitat sfatul unui profesionist, pentru a se evita pierderi materiale sau de timp pentru companie.

Clauze restrictive

Avocatii nostri reprezinta atat angajatorii, cat si angajatii in negocierea si redactarea contractelor de munca, mediere si litigii. Multe dintre contractele de care ne ocupam prevad o serie de clauze speciale, limitative.

Contractele individuale de munca

La SCA Vasiliu Miclea ne-am angajat sa furnizam solutii juridice de calitate la probleme juridice cu care suntem sesizati de catre angajatorii si angajatii din Romania. Negociem si elaboram clauze ale contractelor individuale de munca pentru a proteja interesele clientilor nostri si pentru a minimiza riscul aparitiei unor litigii.

Negocierea colectivă

Având o vasta și îndelungata experiență, avocații „Vasiliu și Miclea” oferă soluții practice situațiilor legate de negocierea colectivă.

 

Disclaimer

Informatiile pe care le obtineti de pe acest site nu sunt si nici nu sunt destinate sa reprezinte consiliere juridica.

Pentru cazurile dumneavoastra va recomandam sa va adresati avocatilor specializati in vederea obtinerii recomandarilor de specialitate.

Va invitam sa ne contactati telefonic, prin fax, scrisori sau posta electronica. Contactarea din partea dvs. nu conduce automat la o relatie de tip avocat-client.

Va rugam sa nu ne trimiteti informatii confidentiale decat dupa momentul in care a fost stabilita o relatie de tip avocat-client.