fbpx

Contact

Reprezentare

Atunci cand se pune problema unui potential litigiu, care ar putea sa afecteze imaginea unei societati, este recomandabil sa fie solicitat sfatul unui profesionist, pentru a se evita pierderi materiale sau de timp pentru companie.

Clauze restrictive

Avocatii nostri reprezinta atat angajatorii, cat si angajatii in negocierea si redactarea contractelor de munca, mediere si litigii. Multe dintre contractele de care ne ocupam prevad o serie de clauze speciale, limitative.

Contractele individuale de munca

La SCA Vasiliu Miclea ne-am angajat sa furnizam solutii juridice de calitate la probleme juridice cu care suntem sesizati de catre angajatorii si angajatii din Romania. Negociem si elaboram clauze ale contractelor individuale de munca pentru a proteja interesele clientilor nostri si pentru a minimiza riscul aparitiei unor litigii.

Negocierea colectivă

Având o vasta și îndelungata experiență, avocații „Vasiliu și Miclea” oferă soluții practice situațiilor legate de negocierea colectivă.

 

Hartuirea la locul de munca

Avocatii nostri sunt specializati in abordarea aspectelor ce tin de  demnitatea in munca.

Din pacate, din ce in ce mai des, la nivelul angajatorilor apar salariati care acuza un tratament discriminatoriu din partea superiorilor sau a colegilor de serviciu. Unele dintre aceste reclamatii sunt fondate, altele, dimpotriva, nu au niciun fundament, salariatii reclamanti urmarind numai obtinerea unui profit din partea angajatorului.

 

In cazul in care sunteti implicat intr-un caz de hartuire la locul de munca, adresati-va avocatilor nostri sprecializati, programand o intalnire la tel. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­0725.121.120 sau prin completarea unui formular on-line.