fbpx

Contact

Reprezentare

Atunci cand se pune problema unui potential litigiu, care ar putea sa afecteze imaginea unei societati, este recomandabil sa fie solicitat sfatul unui profesionist, pentru a se evita pierderi materiale sau de timp pentru companie.

Clauze restrictive

Avocatii nostri reprezinta atat angajatorii, cat si angajatii in negocierea si redactarea contractelor de munca, mediere si litigii. Multe dintre contractele de care ne ocupam prevad o serie de clauze speciale, limitative.

Contractele individuale de munca

La SCA Vasiliu Miclea ne-am angajat sa furnizam solutii juridice de calitate la probleme juridice cu care suntem sesizati de catre angajatorii si angajatii din Romania. Negociem si elaboram clauze ale contractelor individuale de munca pentru a proteja interesele clientilor nostri si pentru a minimiza riscul aparitiei unor litigii.

Negocierea colectivă

Având o vasta și îndelungata experiență, avocații „Vasiliu și Miclea” oferă soluții practice situațiilor legate de negocierea colectivă.

 

Negocierea colectiva

Negocierea colectiva reprezinta un element important in cadrul dialogului social.

La SCA Vasiliu Miclea constientizam importanta dialogului social si rolul contractului colectiv de munca, atat din punctul de vedere al angajatorului, cat si din punctul de vedere al salariatilor.

De-a lungul carerei noastre am fost implicati in negocieri colective la nivel de unitate sau la nivele superioare, negocierile urmarind interesul clientilor nostri.

Experienta acumulata permite avocatilor nostri sa ofere celor interesati diferite strategii de negociere pentru a ajunge la rezultatul urmarit.

Am acordat asistenta juridica clientilor nostri de la momentul declansarii negocierii si pana la finalizarea acestora inclusiv inregistrarea contractului la autoritatile competente.

 

Pentru a beneficia de serviciile avocatilor nostri, puteti face o programare telefonica la nr. de tel. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­0725.121.120 sau completand formularul de contact on-line.