fbpx

Contact

Reprezentare

Atunci cand se pune problema unui potential litigiu, care ar putea sa afecteze imaginea unei societati, este recomandabil sa fie solicitat sfatul unui profesionist, pentru a se evita pierderi materiale sau de timp pentru companie.

Clauze restrictive

Avocatii nostri reprezinta atat angajatorii, cat si angajatii in negocierea si redactarea contractelor de munca, mediere si litigii. Multe dintre contractele de care ne ocupam prevad o serie de clauze speciale, limitative.

Contractele individuale de munca

La SCA Vasiliu Miclea ne-am angajat sa furnizam solutii juridice de calitate la probleme juridice cu care suntem sesizati de catre angajatorii si angajatii din Romania. Negociem si elaboram clauze ale contractelor individuale de munca pentru a proteja interesele clientilor nostri si pentru a minimiza riscul aparitiei unor litigii.

Negocierea colectivă

Având o vasta și îndelungata experiență, avocații „Vasiliu și Miclea” oferă soluții practice situațiilor legate de negocierea colectivă.

 

Ore suplimentare

Nu orice activitate prestata peste durata normala a timpului de lucru poate fi considerata munca suplimentara. Legea conditioneaza calificarea muncii peste programul normal de lucru ca fiind munca suplimentara numai daca sunt indeplinite cumulativ o serie de conditii prevazute expres.

Avocatii SCA Vasiliu Miclea cunosc importanta pentru salariati a recunoasterii muncii prestate si importanta compensarii activitatii depuse suplimentar si, prin demersurile pe care le facem ne ajutam clientii sa obtina fie pe cale amiabila, fie prin intermediul actiunilor in instanta, plata corecta aferenta muncii prestate.

 

Pentru a beneficia de serviciile avocatilor nostri, puteti face o programare telefonica la nr. de tel. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­0725.121.120 sau completand formularul de contact on-line.