fbpx

Contact

Reprezentare

Atunci cand se pune problema unui potential litigiu, care ar putea sa afecteze imaginea unei societati, este recomandabil sa fie solicitat sfatul unui profesionist, pentru a se evita pierderi materiale sau de timp pentru companie.

Clauze restrictive

Avocatii nostri reprezinta atat angajatorii, cat si angajatii in negocierea si redactarea contractelor de munca, mediere si litigii. Multe dintre contractele de care ne ocupam prevad o serie de clauze speciale, limitative.

Contractele individuale de munca

La SCA Vasiliu Miclea ne-am angajat sa furnizam solutii juridice de calitate la probleme juridice cu care suntem sesizati de catre angajatorii si angajatii din Romania. Negociem si elaboram clauze ale contractelor individuale de munca pentru a proteja interesele clientilor nostri si pentru a minimiza riscul aparitiei unor litigii.

Negocierea colectivă

Având o vasta și îndelungata experiență, avocații „Vasiliu și Miclea” oferă soluții practice situațiilor legate de negocierea colectivă.

 

Pachete compensatorii la incetarea contractului individual de munca

Avocatii din cadrul SCA Vasiliu Miclea ofera asistenta juridica de specialitate atat angajatorilor, cat si salariatilor la negocierea pachetelor compensatorii in cazul incetarii contractului individual de munca.

Oferim consultanta in ceea ce priveste inserarea acestor pachete compensatorii in cuprinsul contractului individual de munca, dar si negocierea acestui pachet direct la incetarea raporturilor de munca.

Recunoastem angajatilor meritele si eforturile depuse pe perioada derularii raporturilor de munca, eforturi care au condus la construirea unei cariere si implicit au contribuit la succesul societatii.

De asemenea, constientizam si faptul ca o societate isi concentreaza resursele financiare in vederea atingerii scopului pentru care a fost creata iar, pe durata derularii raporturilor de munca, isi indeplineste obligatia legala fata de angajatii sai, de a-i remunera pe salariati proportional cu munca depusa.

Avocatii nostri negociaza pachetele compensatorii luand in calcul interesele partilor. Fiecare negociere este unica, oferta noastra fiind personalizata pentru a corespunde intereselor clientilor, raportandu-ne la situatia concreta, dar si la istoricul relatiei de munca dintre angajator si salariat, observand si retinand eventualele incidente din trecut, cum ar fi abaterile disciplinare, atitudinea partilor la diferite momente sau in anumite situatii si care ar putea cantari in modul de calcul al platilor compensatorii.

 

Pentru a beneficia de serviciile avocatilor nostri, puteti face o programare telefonica la nr. de tel. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­0725.121.120 sau completand formularul de contact on-line.