fbpx

Contact

Reprezentare

Atunci cand se pune problema unui potential litigiu, care ar putea sa afecteze imaginea unei societati, este recomandabil sa fie solicitat sfatul unui profesionist, pentru a se evita pierderi materiale sau de timp pentru companie.

Clauze restrictive

Avocatii nostri reprezinta atat angajatorii, cat si angajatii in negocierea si redactarea contractelor de munca, mediere si litigii. Multe dintre contractele de care ne ocupam prevad o serie de clauze speciale, limitative.

Contractele individuale de munca

La SCA Vasiliu Miclea ne-am angajat sa furnizam solutii juridice de calitate la probleme juridice cu care suntem sesizati de catre angajatorii si angajatii din Romania. Negociem si elaboram clauze ale contractelor individuale de munca pentru a proteja interesele clientilor nostri si pentru a minimiza riscul aparitiei unor litigii.

Negocierea colectivă

Având o vasta și îndelungata experiență, avocații „Vasiliu și Miclea” oferă soluții practice situațiilor legate de negocierea colectivă.

 

Pensii

Calcularea valorii pensiei reprezinta un punct cheie in stabilirea drepturilor ce va revin dupa terminarea activitatii.  Asa cum practica a demonstrat, deseori la stabilirea cuantumului pensiei intervin o serie de factori care conduc la un calcul eronat, fapt ce este de natura sa afecteze sumele pe care pensionarii le primesc cu titlu de pensie.

Avocatii societatii noastre au o bogata experienta in ceea ce priveste stabilirea pensiei, recalcularea sau revizuirea acesteia, in perioada 2011 – 2013 asigurand reprezentarea clientilor in peste 8.000 de dosare pe intregul teritoriu al tarii, dosare avand ca principal obiect stabilirea cuantumului pensiei in mod legal.

 

Pentru a beneficia de serviciile avocatilor nostri, puteti face o programare telefonica la nr. de tel. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­0725.121.120 sau completand formularul de contact on-line.