fbpx

Contact

A apărut cartea ”Protecția maternității la locul de muncă”, un instrument de lucru util pentru salariații care sunt sau care vor deveni părinți, dar și pentru specialiștii în resurse umane. Un proiect editorial al Vasiliu Miclea SCA

Vasiliu Miclea SCA anunță finalizarea cărții ” Protecția maternității la locul de muncă”, un proiect editorial pornit din dorința de a oferi un instrument accesibil care să ofere răspunsuri tuturor situațiilor care ar putea să apară în legătură cu aspectele legale ce țin de concediul pentru creșterea copilului, drepturile și obligațiile părinților – angajați, dar și ale angajatorilor.

Cartea se adresează atât salariaților care urmează să devină sau care au devenit părinți, cât și specialiștilor care lucrează în departamentele de resurse umane.

Oamenii din aceste departamente sunt o resursă importantă de informații, pentru că ei sunt cei care gestionează din punct de vedere administrativ fiecare caz, din momentul informării angajatorului privind apariția sarcinii și până la momentul încetării protecției legale a salariaților – părinți, după încetarea concediului pentru creșterea copilului.

Dincolo de explicarea prevederilor legale care de obicei pun în dificultate angajații-părinți, dar și angajații din resurse umane, veți găsi modele ale documentelor ce trebuie întocmite și situații cu care ne-am confruntat de-a lungul carierei noastre, astfel încât, situațiile cu care vă veți confrunta în relația cu autoritățile sau angajatorul, să nu vă surprindă.

Cartea ” Protecția maternității la locul de muncă” a fost deja tipărită și poate fi achiziționată pe site-ul Editurii Rosetti: https://editurarosetti.ro/?operatie=cos&id=258

Cartea poate fi comandată și de pe următoarele site-uri:

Emag

Librăria Cărturești

Librăria Eminescu

Comments

comments

Apelează