fbpx

Contact

Curs de legislația muncii

icon

Despre curs

Curs intensiv, de 2 zile, care abordează problematica relației individuale de muncă, urmărind să scoată în evidență modalitățile de interpretare a textelor de lege, avantajele și dezavantajele ce intervin odata cu noile reglementari și modul în care reglementările legale pot fi transpuse în practică, ținând cont de interesele angajatorului, dar și de limitele impuse de lege.

Discuțiile se vor baza foarte mult pe exemple practice și situații concrete, pentru ca astfel să se ajunga la stabilirea unui pachet de soluții optime.

Cursul este organizat de EXEC – EDU, trainer fiind dl. avocat Răzvan Vasiliu.

EXEC – EDU este compania de training și consultanță care oferă cel mai diversificat portofoliu de programe pentru manageri, antreprenori și specialiști cu potențial managerial. Cu o echipă de peste 35 de traineri și experți, EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața autohtonă de training și consultanță.

Când?

Cursurile se va desfășura la solicitatea dvs., raportat la numărul de persoane înscrise.

Unde?

Cursul se va desfășura la sediul EXEC – EDU din București, Calea Griviței nr. 6-10, parter, Sector 1.

Cui se adresează?

Acest curs se adresează antreprenorilor, pozițiilor de top și middle management, specialiștilor în resurse umane precum și practicienilor.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul EXEC – EDU.

Alternativ, te poți înscrie la cursul “Managementul strategic al resurselor umane” unde poți participa la modulul de Legislația muncii.

Curs de egislatia muncii

Comments

comments

Apelează