fbpx

Contact

Razvan Vasiliu, Managing Partner

Vasiliu Razvan

Tel: 0725.121.120
Fax: 0311.006.216
E-mail: razvan.vasiliu@vasiliumiclea.ro

Specializat in dreptul muncii, negocieri colective și resurse umane, ofera asistenta juridica societatilor comerciale si sindicatelor. Razvan Vasiliu reprezinta unele dintre cele mai importante societati din Romania, in fata instantelor de judecata si in fata institutiilor statului.

Anii de practica insusita constant l-au transformat intr-un expert in arii ce tin de dreptul muncii, de la apararea intereselor clientilor in fata instantelor de judecata, la negocierile colective sau individuale.

Doctor in drept si mediator autorizat, este membru al Baroului Bucuresti din 2003. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Titu Maiorescu in 2001, continuand cu un masterat in dreptul afacerilor si un doctorat in dreptul muncii, in cadrul aceleiasi universitati.

Vorbeste fluent engleza si franceza.

A participat la numeroase evenimente ca lector (Dezbaterea Negocierea colectiva obligatorie. Cum procedam?, Dezbaterea Incotro legislatia muncii, Conferinta Congresul national de dreptul muncii si securitatii sociale, etc) si a publicat articole in Revista de Drept Social.

Este coautor a două lucrări de referință pentru legislația muncii: „Cercetarea disciplinară. Aspecte practice și teoretice. Explicații pe înțelesul tuturor. Modele ale documentelor cercetării disciplinare” și „Protecția maternității la locul de muncă”.

 

Save

Save

Apelează