fbpx

Contact

Andreea Miclea, Managing Partner

Andreea Miclea

Tel: 0725.121.120
Fax: 0311.006.216
E-mail: andreea.miclea@vasiliumiclea.ro

Specializata in dreptul muncii, ofera consultanta juridica de specialitate organizatiilor sindicale si societatilor. Reprezinta in fata instantelor de judecata interesele unora dintre cele mai mari societati din Romania.

In anii de practica permanenta a dezvoltat o bogata expertiza in domeniul dreptului muncii, de la litigii derivate din incetari ale raporturilor de munca la probleme legate de salarizare.

Este membra a Baroului Bucuresti din 2009, doctorand in drept si mediator autorizat

In 2007 a absolvit Facultatea de Litere (Universitatea din Bucuresti) si a obtinut licenta in drept (Universitatea Pantheon-Sorbonne, Paris). In 2008 a absolvit Facultatea de Drept (Universitatea din Bucuresti).

A continuat cu trei programe de masterat: Drept european si international (Universitatea din Bucuresti), Dreptul muncii, relatii de munca si industriale (Universitatea din Bucuresti), Drept european si international al afacerilor (Universitatea Pantheon-Sorbonne, Paris).

A participat la numeroase evenimente ca lector: Seminarul Noi concepte in dreptul muncii, Seminarul Evaluarea profesionala si cercetarea disciplinara. Aspecte practice, etc.