Contact

Reprezentare

Atunci cand se pune problema unui potential litigiu, care ar putea sa afecteze imaginea unei societati, este recomandabil sa fie solicitat sfatul unui profesionist, pentru a se evita pierderi materiale sau de timp pentru companie.

Clauze restrictive

Avocatii nostri reprezinta atat angajatorii, cat si angajatii in negocierea si redactarea contractelor de munca, mediere si litigii. Multe dintre contractele de care ne ocupam prevad o serie de clauze speciale, limitative.

Contractele individuale de munca

La SCA Vasiliu Miclea ne-am angajat sa furnizam solutii juridice de calitate la probleme juridice cu care suntem sesizati de catre angajatorii si angajatii din Romania. Negociem si elaboram clauze ale contractelor individuale de munca pentru a proteja interesele clientilor nostri si pentru a minimiza riscul aparitiei unor litigii.

 

Razvan Vasiliu, Managing Partner

Vasiliu Razvan

Tel: 0725.121.120
Fax: 0311.006.216
E-mail: razvan.vasiliu@vasiliumiclea.ro

Specializat in dreptul muncii, ofera asistenta juridica societatilor comerciale si sindicatelor. Razvan Vasiliu reprezinta unele dintre cele mai importante societati din Romania, in fata instantelor de judecata si in fata institutiilor statului.

Anii de practica insusita constant l-au transformat intr-un expert in arii ce tin de dreptul muncii, de la apararea intereselor clientilor in fata instantelor de judecata, la negocierile colective sau individuale.

Doctor in drept si mediator autorizat, este membru al Baroului Bucuresti din 2003. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Titu Maiorescu in 2001, continuand cu un masterat in dreptul afacerilor si un doctorat in dreptul muncii, in cadrul aceleiasi universitati.

Vorbeste fluent engleza si franceza.

A participat la numeroase evenimente ca lector (Dezbaterea Negocierea colectiva obligatorie. Cum procedam?, Dezbaterea Incotro legislatia muncii, Conferinta Congresul national de dreptul muncii si securitatii sociale, etc) si a publicat articole in Revista de Drept Social.

 

Save

Save