fbpx

Contact

Ambasada SUA în România face angajări. Caută de la muncitor, la specialist HR, pe salarii de 1.800 – 5.200 de lei net lunar

Ambasada SUA în România angajează în această perioadă specialist în Resurse Umane, tehnician sisteme de alarmă, muncitor şi electrician. Salariile oferite candidaţilor selectaţi încep de la 1.800 de lei net lunar şi depăşesc 5.000 de lei “în mână”.

Specialist Resurse Umane, salariul oferit porneşte de la aproape 5.200 de lei net lunar. Ambasada SUA caută pentru acest post candidaţi care îndeplinesc următoarele condiţii: au cinci ani experienţă relevantă în Resurse Umane şi un an experienţă de conducere în HR, au cunoştinţe solide de engleză, sunt buni comunicatori, dau dovadă de tact şi au abilităţi de analiză. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit o specializare universitară din domeniul Resurselor Umane, Management sau Administrarea Afacerilor. Dacă totuşi candidatul care îşi doreşte acest post nu îndeplineşte condiţia studiilor superioare absolvite într-unul dintre domeniile antemenţionate, se califică pentru post dacă are nouă ani experienţă de lucru în HR.
16 februarie e ultima zi în care se primesc CV-uri pentru această poziţie.

Tehnician sisteme de securitate, salariul minim oferit: aproape 2.500 de lei net lunar. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit liceul, are bune cunoştinţe de engleză, are abilităţi tehnice şi permis de conducere categoria B de minimum cinci ani. 16 februarie e termenul-limită de primire a candidaturilor pentru această poziţie.

Electrician, salariul minim oferit: aproape 2.500 de lei net lunar. Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au absolvit liceul, au cel puţin trei ani experienţă în mentenanţa sistemelor electrice ale clădirilor, au cunoştinţe solide în domeniul electric, au cunoştinţe bune de engleză şi permis de conducere categoria B.

11 februarie e ultima zi în care Ambasada primeşte CV-uri pentru acest post.

Manipulant bunuri, salariul minim oferit: peste 1.800 de lei net lunar. Se califică pentru acest post oamenii care au şase luni experienţă în acest post, au cunoştinţe elementare de engleză, sunt rezistenţi la muncă fizică şi au permis de conducere categoria B.

12 februarie e data-limită de primire a candidaturilor pentru această poziţie.

Sursa: https://www.economica.net/

Comments

comments

Apelează