fbpx

Contact

AMOFM: 3.011 locuri de muncă disponibile în Bucureşti

In total, 3.011 locuri de muncă sunt vacante în evidenţele Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Munca (AMOFM) Bucureşti, în perioada 23 februarie – 2 martie, potrivit datelor furnizate de catre agenţii economici, se menţionează într-un comunicat remis de instituţie.

Dintre acestea, 266 de locuri de muncă sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 391 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii medii, 1.954 sunt pentru muncitorii calificaţi, iar 400 de locuri de muncă sunt pentru muncitorii necalificaţi.

Baza de date a locurilor de muncă vacante este în dinamică, astfel că AMOFM Bucureşti publică zilnic, pe site-ul instituţiei, locurile de muncă vacante declarate de către angajatori.

Conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, modificată şi completată ulterior, AMOFM Bucureşti furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legatură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu. Serviciul de mediere a muncii se acordă gratuit.

Sursa: Agerpres

Comments

comments

Apelează