fbpx

Contact

Anchetă privind nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă la un restaurant din Capitală după ce o angajată a ajuns la spital mușcată de un scorpion

O femeie care lucra în bucătăria unui restaurant din București a ajuns la spital spunând că a fost înțepată de un scorpion aflat într-o cutie de banane, iar Poliţia Capitalei a anunțat luni că a declanşat o anchetă privind nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

“La data de 29 octombrie, Secția 2 Poliție a fost sesizată de o unitate spitalicească cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o femeie care ar fi fost înțepată de un scorpion ce se afla într-o cutie de banane. La momentul producerii evenimentului, femeia și-ar fi desfășurat activitatea în bucătaria unui restaurant. Ulterior, scorpionul a fost omorât și aruncat de colegii acesteia”, a anunțat luni Poliția Capitalei.

Conform sursei citate, Secția 2 Poliție s-a sesizat din oficiu și face cercetări pentru infracțiunile de neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Sursa: Hotnews

Comments

comments

Apelează