fbpx

Contact

Andreea Miclea, Managing Partner

Andreea Miclea

Tel: 0725.121.120
Fax: 0311.006.216
E-mail: andreea.miclea@vasiliumiclea.ro

Specializată în dreptul muncii, oferă consultanță juridică de specialitate organizațiilor sindicale și angajatorilor. Reprezintă în fața instanțelor de judecată interesele unora dintre cele mai mari societăți din România.

În anii de practică permanentă a dezvoltat o bogată expertiză în domeniul dreptului muncii, de la litigii derivate din încetări ale raporturilor de muncă la probleme legate de salarizare.

Este membră a Baroului București din anul 2009, doctor în drept și mediator autorizat.

În anul 2007 a absolvit Facultatea de Litere (Universitatea din București) și a obținut licența în drept (Universitatea Pantheon-Sorbonne, Paris). În anul 2008 a absolvit Facultatea de Drept (Universitatea din București).

A continuat cu trei programe de masterat: Drept european și internațional (Universitatea din București), Dreptul muncii, relații de muncă și industriale (Universitatea din București), Drept european și internațional al afacerilor (Universitatea Pantheon-Sorbonne, Paris).

A participat la numeroase evenimente ca lector: Seminarul Noi concepte în dreptul muncii, Seminarul Evaluarea profesională și cercetarea disciplinară. Aspecte practice, etc.

Apelează