fbpx

Contact

Angajatii circului Globus au protestat

Dupa ce la un adapost al institutiei un incendiu a ucis 11 animale, directorul circului a fost demis de Primarul Capitalei.

“Nu putem suta la suta sa imputam unei persoane pentru ca a izbucnit un incendiu, se poate intampla oriunde. Dar orice manager de institutie trebuie sa inteleaga faptul ca, dincolo de activitatea de creatie, are in responsabilitate si activitatea de organizare si de manageriere a institutiei pe care o reprezinta.”, a declarat Gabriela Firea.

Se pare ca incendiul a pornit de la unul dintre calorifere

Cercetarile pompierilor au aratat ca incendiul a fost declansat de o defectiune a unui calorifer folosit de paznici.

Angajatii institutiei nu sunt de acord cu demiterea si au protestat

Zeci de angajati au mers la sediul circului Globus pentru a-si arata nemultumirea fata de decizia luata si pentru a alege trei reprezentanti care sa discute mai departe cu Primarul Capitalei.

“Avem aceasta adunare pentru a ne alege un reprezentant al salariatilor care sa ne reprezinte in discutiile pe care vrem sa le avem cu doamna Firea. Am 25 de ani in aceasta institutie, daca as fi lucrat in acest circ inainte, sub aceasta conducere si mi s-ar fi schimbat conducerea, clar nu as fi putut sa mai lucrez.(…) Doamna primar sa ne asculte si pe noi, sa incerce sa inteleaga ca nu vrem nimic, vrem doar sa venim in continuare la serviciu”, declara Marian Peter, angajat al circului.

 

 

Sursa: mediafax.ro

Comments

comments

Apelează