fbpx

Contact

Angajaţii din administraţia fiscală ameninţă cu proteste la începutul lunii septembrie

Angajaţii din administraţia publică centrală ameninţă că vor protesta începând din luna septembrie, fiind nemulţumiţi de prevederile legii salarizării, potrivit preşedintelui Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici (SNFP), Sebastian Oprescu. Preşedintele Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici (SNFP), Sebastian Oprescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că angajaţii din administraţia publică centrală sunt nemulţumiţi pentru că tot ceea ce s-a promis nu se pune în aplicare prin noua lege a salarizării, exemplificând prin sporul de condiţii deosebite, care este programat a fi acordat abia prin 2022.

Totodată, potrivit lui Oprescu, pentru anumite categorii care trebuiau să beneficieze de salarizare conform legii la nivelul aparatului central, cum ar fi cei din ANAF, automat nu se aplică majorările pentru că există o hotărâre de guvern care spune că în anul 2017 salariile rămân aceleaşi.

Sebastian Oprescu a precizat că la nivel central nu s-a rezolvat nimic din punct de vedere al salarizării. Preşedintele Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici a mai spus că angajaţii din administraţia fiscală nu vor mai lucra în weekend-uri, începând cu luna septembrie.

Sursa: mediafax.ro

Comments

comments

Apelează