fbpx

Contact

Angajatorul poate contribui la pensia facultativa

Gradul de economisire a crescut in Romania si unul dintre motive poate fi includerea pensiei facultative in beneficiile oferite de angajator, pentru motivarea salariatilor.

Este important ca ambele parti sa stie care sunt posibilitatile

Este important ca angajatii sa stie ca pot include pensia facultativa in pachetul salarial negociat si de asemenea, e important ca angajatorii sa stie ca sunt oferite facilitati fiscale pentru includerea pensiei facultative in beneficiile salariale.

Pasii pe care un angajat trebuie sa ii faca pot diferi in functie de compania pentru care lucreaza

Pasii pe care un angajat trebuie sa ii urmeze pentru a solicita angajatorului pensia facultativa pot diferi de la o companie la alta, la fel cum poate diferi si decizia de a oferi acest tip de beneficiu.

Momentan, companiile multinationale ofera cel mai des acest beneficiu

Momentan, companiile multinationale ofera cel mai des angajatilor acest beneficiu, imprumutand obiceiul de la companiile din tara de origine. Administratorii pensiilor private spera ca si companiile mai mici vor include acest beneficiu in pachetele salariale.

financial-concept-pension

Angajatii sunt interesati de beneficii imediate

Desigur ca angajatorii pot fi flexibili si vor include pensia privata in pachetul de beneficii, cat timp exista o cerere crescuta pentru asta.

Momentan insa, angajatii sunt mai interesati de beneficiile imediate, cum ar fi abonamentele de fitness, nu de cele cu bataie pe termen lung, ca pensia privata.

Vrei sa fii un catalizator al schimbarii si sa negociezi contracte avantajoase de munca?

Contacteaza-ne la office@vasiliumiclea.ro.

 

Sursa: wall-street.ro

Comments

comments

Apelează