fbpx

Contact

Antibiotice Iași lansează un program de recrutare din mediul rural

Antibiotice Iași(ATB), companie cu peste 1.400 de angajați, lansează un program de recrutare dedicat mediului rural.

Candidații trebuie să aibă studii medii, cu sau fără Bacalaureat. Antibiotice Iași a demarat în această săptămână programul „Colegiul Tehnic a+” ,o platformă de susținere a sistemului de învățământ tehnic și profesional din România.

Prin acest program compania își propune să organizeze sesiuni de intership prin care să investească în pregătirea persoanelor din mediul rural pentru activitățile tehnice din cadrul companiei.

Colegiul Tehnic a+ este structurat pe ateliere de dezvoltare profesională, o îmbinare echilibrată între teorie și practică, ce va asigura potențialilor angajați (circa 25 de participanți) toate competențele necesare practicării cu succes a unei meseriii specifice industriei farmaceutice.

În cadrul „Colegiului Tehnic a+” se pot înscrie persoane cu studii medii, cu sau fără bacalaureat, din localitățile rurale limitrofe Iașului, interesate să învețe și să evolueze profesional. Pe parcursul celor 6 luni ale programului de intership, participanții vor avea acces gratuit la toate resursele materiale ale companiei și la cei mai buni specialiști de la care să învețe o meserie de viitor.

De asemenea, participanții vor beneficia de o serie de facilități precum și de o indemnizație lunară în valoare de 1.500 lei net. La sfârșitul programului, în luna septembrie 2022, absolvenții au posibilitatea să se angajeze în companie și să se alăture echipei de profesioniști a Antibiotice.

Sursa: www.economica.net

Comments

comments

Apelează