fbpx

Contact

Aproape 17.000 de angajaţi din finanţe protestează în toată ţara din cauza legii salarizării

Aproape 17.000 de salariaţi din finanţe protestează, miercuri, pentru a treia zi consecutiv, în faţa instituţiilor, nemulţumiţi de proiectul legii salarizării.
Potrivit Sed Lex, liderii de sindicat au fost invitați să discute cu ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan și cu preşedintele ANAF, Bogdan Nicolae Stan.
„29.000 de salariaţi din cadrul sistemului instituţional MFP-ANAF aşteaptă rezultatul discuţiilor dintre ministrul finanţelor publice, preşedintele ANAF şi liderii de sindicat din teritoriu”, a comunicat Sed Lex.
Preşedintele ANAF, Bogdan Stan, a declarat, miercuri, că a propus MFP un amendament la proiectul Legii salarizării care prevede că, dacă nu pot fi mărite salariile angajaţilor din unităţile teritoriale, atunci nivelul acestora să rămână la limita actuală.
„În momentul de faţă lucrurile intră pe făgaşul normal. Mai avem nişte situaţii izolate la Brăila, Constanţa şi Hunedoara. (…) Sperăm să aducem lucrurile pe făgaşul normal şi activitatea instituţiilor afectate ieri de aceste proteste să se reia în condiţii normale”, a declarat preşedintele ANAF.

Comments

comments

Apelează