fbpx

Contact

Avocatii nostri

Avocatii nostri sunt dedicati pentru a servi interesele clientilor nostri in litigiile aflate pe rolul instantelor de judecata: judecatorii, tribunale, curti de apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Curtea Constitutionala, precum si in fata autoritatilor nationale sau locale in toate domeniile de munca si in dreptul muncii. Priceperea si experienta avocatilor nostri acumulata in decursul anilor de practica neintrerupta sunt larg recunoscute in comunitatea juridica.

Avocatii nostri participa in calitate de lectori in cadrul diverselor seminarii si conferinte organizate pe probleme de dreptul muncii, precum si in cadrul seminariilor in house organizate de societati sau sindicate. Temele abordate in cadrul acestor evenimente sunt teme actuale, fiind dezbatute atat aspecte teoretice cat si, in special, aspecte practice intalnite, care suscita un viu interes din partea auditoriului.

Pentru a afla mai multe detalii despre avocatii nostri, accesati link-urile de mai jos:

–          Razvan Vasiliu

–          Andreea Miclea

 

Pentru a beneficia de serviciile avocatilor nostri, puteti face o programare telefonica la nr. de tel. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­0725.121.120 sau completand formularul de contact on-line.

Apelează