fbpx

Contact

Beneficii inghetate de Guvern

Potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta postat in data de 23 ianuarie pe pagina institutiei, Ministerul Finantelor blocheaza cateva beneficii pentru anul in curs.

Indemnizatia de 500 de euro pentru nou-nascuti si tichetele cadou, sunt printre beneficiile inghetate

“Se propune extinderea aplicarii si pe perioada 1 martie – 31 decembrie 2017 a unora dintre masurile aprobate prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 99/2016 care vizeaza:

metodologia de stabilire a drepturilor salariale de care beneficiaza personalul din sectorul bugetar in anumite situatii specifice (personalul nou incadrat, promovat, care desfasoara activitati suplimentare, etc.);

– suspendarea acordarii de premii, tichete cadou, tichete de masa, vouchere de vacanta, ajutoare/indemnizatii la iesirea la pensie/trecerea in rezerva; mentinerea la nivelul in plata a unor indemnizatii acordate pentru anumite categorii de beneficiari (indemnizaţiile prevazute de Decretul- Lege nr. 118/1990)

prorogarea aplicarii prevederilor art. 27 alin. (6), art. 361 alin. (3) lit. e) şi g) si art. 356 din Legea educatiei nationale nr. 1/2011, pana la 1 ianuarie 2018. “

Salariile bugetarilor raman la nivelul din februarie

In ce priveste salariile bugetarilor aferente lunii martie, acestea vor ramane la nivelul celor din februarie 2017, incluzand majorarile aprobate.

Cota de contributie la fondurile administrate privat se majoreaza cu 6%, dar de anul viitor

Potrivit proiectului, cota de contributie la fondurile administrate privat este inghetata in anul current, urmand sa se majoreze cu 6%, in anul 2018.

Politistii, personalul MAPN si angajatii cu statut special din penitenciare vor avea compensatii din august

Incepand cu luna august, politistii, personalul MAPN si angajatii cu statut special din penitenciare vor primi cuantumul celei de-a doua transe de 50% din suma compensatorie corespunzatoare soldei de merit/salariului de merit in plata la nivelul anului 2009.

 

 

Sursa: legestart.ro

Comments

comments

Apelează