fbpx

Contact

BestJobs: Cele mai cautate joburi de catre angajatii romani

Dupa soferi, contabili si ingineri, specialistii in resurse umane isi doresc cel mai mult o schimbare, potrivit datelor BestJobs. In luna martie, volumul de aplicari pentru un alt job a crescut cu 12% comparativ cu luna februarie si cu 20% fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut. Pentru a treia luna consecutiv, joburile in domeniile transport, financiar-contabil si inginerie au fost cele mai cautate de catre angajatii romani, cu un volum total de peste 71.000 de cautari, in crestere cu 11% fata de luna februarie.

Noutatea lunii martie vine din domeniul resurse umane, unde angajatii au inregistrat peste 10.000 de cautari de joburi pe tot parcursul lunii.

Companiile care au atras cei mai multi candidati
Primele zece companii care au primit cele mai multe aplicari la joburile postate in luna martie a acestui an au fost Oracle Romania (1.941 aplicari), IKEA Romania (1.813 aplicari), Banca Transilvania (1.787 aplicari), ENEL (1.575 aplicari), Alpha Bank (1.564 aplicari), Deichmann (1.507 aplicari), Rompetrol (1.490 aplicari), Inditex (1.454 aplicari), British American Tobacco (1.443 aplicari) si Societe Generale European Business Services (1.428 aplicari).

Unii candidati aleg sa aplice direct pe paginile de profil ale companiilor angajatoare de pe BestJobs.

Astfel, companiile cu cel mai bun brand de angajator in luna martie au fost: Oracle, cu 139 de aplicari spontane, IKEA Romania, cu 113 de aplicari spontane, Innovation Experience, cu 196 de aplicari spontane, HRS Romania, cu 102 de aplicari spontane, WNS Global Services, cu 100 de aplicari spontane, British American Tobacco si Manpower Romania, cu cate 98 de aplicari spontane fiecare, Continental Automotive Group Romania, cu 96 de aplicari spontane, Coca-Cola HBC Romania si ENEL, cu 93 de aplicari spontane fiecare.

Sursa: www.wall-street.ro

Comments

comments

Apelează