fbpx

Contact

CEO-ul care vrea sa angajeze 70 de milioane de persoane cu cazier

In Statele Unite exista peste 70 de milioane de oameni cu cazier, care nu se pot angaja din cauza greselilor din trecut, dar Richard Bronson vrea sa schimbe asta, potrivit Forbes.

Compania 70MilionJobs ar putea sa ajute

Prin compania 70MillionJobs, Bronson vrea sa ajute fostii detinuti, conectandu-i cu angajatorii.

Bronson a petrecut si el timp in inchisoare

Bronson a fost condamnat pentru frauda si a petrecut 22 de luni in inchisoare, reusind insa sa inapoieze banii celor pe care i-a pagubit. Acesta a lucrat cu Jordan Belfort la firma de brokeraj Stratton Oakmont – subiectul filmului Wolf on Wall Street.

“Asta se intampla in zielele cand lacomia era buna. Aveam prieteni la Stratton Oakmont care faceau gramezi de bani asa ca m-am dus si eu. Ceea ce ati vazut si auzit este adevarat insa nu la fel de romantic pe cat Scorsese l-a facut sa para”, marturiseste Bronson.

Sansele ca o persoana eliberata sa fie din nou arestata sunt de 80%

Bronson declara ca a invatat din greseli si e convins ca si alti detinuti merita o a doua sansa.

“Exista 80% sanse ca o persoana eliberata din inchisoare sa fie arestata din nou in cinci ani. Aproape 90% dintre aceste persoane vor fi someri la momentul arestarii. Angajarea reprezinta un glont de argint”, spune Bronson, care prin platforma sa vrea sa ajute cati mai multi oameni sa duca o viata normala.

 

 

Sursa: businessmagazin.ro

Comments

comments

Apelează