fbpx

Contact

Compania Chimcomplex declanşează un program privind disponibilizarea a aproape 400 de salariaţi

Compania Chimcomplex declanşează procedura de disponibilizare colectivă pentru aproape 400 de salariaţi. Potrivit informaţiilor publicate de Profit.ro, disponibilizarea vizează 396 de angajaţi din cei circa 1.900 pe care Chimcomplex îi are.

Chimcomplex Borzeşti, controlată de omul de afaceri Ştefan Vuza, este principalul producător şi furnizor de substanţe chimice vitale din regiune, specializat în polioli, clorosodice şi oxo-alcooli. Este o companie strategică pentru economia românească, cu două platforme industriale, la Oneşti (Borzeşti) şi Râmnicu Vâlcea.

“Această masură are la bază necesitatea redimensionării şi eficientizării activităţii societăţii, ca urmare a sinergiilor/comasărilor dintre platformele industriale din Râmnicu Vâlcea şi Oneşti, dar şi în contextul economic şi geo-politic actual, în care compania are în vedere să optimizeze costurile operaţionale şi de funcţionare, să îşi eficientizeze activitatea, în scopul utilizării cu randament maxim al resurselor umane şi financiare, să se adapteze la influenţele exercitate de contextul naţional şi internaţional de criză, pentru a depăşi toate provocările”, afirmă reprezentanţii companiei.

Chimcomplex, cel mai mare combinat chimic producător de polioli din Europa de Est, anunţa, în luna august, că închide temporar activitatea de producţie in cadrul platformei industriale Borzesti pe o perioadă de 14 zile, ca urmare a creşterii preţurilor la energie electrică şi gaze naturale.

Sursa: www.profit.ro

Comments

comments

Apelează