fbpx

Contact

Compania din România care a introdus săptămâna de lucru de 4 zile de 4 ori pe an: Munca la distanţă devine semi-permanentă

O companie din România specializată în domeniul dezvoltării software de analiză a securităţii a introdus un nou concept de wellbeing şi oferă angajaţilor patru weekenduri prelungite pe an în plus faţă de concediul anual, ca parte a pachetului standard de compensaţii şi beneficii.

Cognyte România introduce conceptul de weekenduri prelungite şi le oferă angajaţilor posibilitatea de a se bucura de zile libere suplimentare, de patru ori pe an, în plus faţă de concediul anual standard, cu scopul de a sprijini echipa să se deconecteze şi să se reîncarce. Toţi cei 2.000 de angajaţi la nivel global, dintre care 130 în biroul din România, aflat în plină dezvoltare, primesc acest nou tip de beneficiu extra-salarial, ca parte a strategiei companiei de a încuraja un echilibru mai bun între viaţa personală şi cea profesională.

Mai exact, angajaţii beneficiază de 2 zile în plus de concediu plătit şi de alte 4 „zile de linişte”, legate de câte un weekend pe trimestru. Această strategie se bazează pe o analiză extinsă, atât la nivel regional, cât şi internaţional, care confirmă faptul că cel mai important lucru pentru angajaţi este echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală.

Pachetul de beneficii oferit de compania de software include deja un program flexibil, un model hibrid de lucru, micul dejun la birou, sesiuni şi ateliere de wellbeing şi încurajare a lecturii, iar compania va continua să se concentreze pe adăugarea de noi beneficii în viitor.

Sursa: Adevarul

Comments

comments

Apelează