fbpx

Contact

Companiile cu cele mai multe joburi disponibile la targul Angajatori de TOP

130 de companii vor participa la editia din 5-6 aprilie a targului Angajatori de TOP si vor oferi peste 6.000 de oportunitati de cariera.

Editia din aceasta primavara inregistreaza si un record, in conditiile in care o singura companie are peste 400 de joburi deschise.

Topul celor 20 de companii cu cele mai multe joburi deschise cuprinde: 1. Gi Group; 2. Genpact; 3. Groupe Renault Romania; 4. Deloitte Audit Delivery Center; 5. Accenture; 6. Societe Generale European Business Services; 7. BCR; 8. Orange Romania; 9. Automatic Data Processing (ADP); 10. Veeam Software; 11. Hornbach; 12. Stefanini Romania; 13. Kellogg Romania; 14. Huawei Enterprise Romania GSC; 15. Zentiva; 16. P&G; 17. Enel Romania; 18. METRO Cash&Carry; 19. dm drogerie markt; 20. Adecco.

Cele mai bine reprezentate domenii in care sunt deschise oportunitati de joburi, atat pentru profesionisti, cat si pentru candidatii entry-level (absolveti si studenti) sunt:

IT Software: 55%
Contabilitate – Finante: 53%
Vanzari: 43%
Customer Support – Client service: 40%
Achizitii – Logistica – Aprovizionare: 30%
Inginerie : 25%
Resurse umane: 23%
Marketing PR – Comunicare: 20%
Juridic: 18%
IT Hardware: 18%

La capitolul salarii oferite, tipul jobului, nivelul de experienta, industria in care activeaza angajatorul sunt cateva dintre aspectele care pot influenta remuneratia oferita. Pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor ofera salarii cuprinse in intervalul 300-400 de euro, iar pentru pozitiile entry-level cele mai multe companii ofera salarii in intervalul 400-500 de euro. In ceea ce priveste joburile care se adreseaza specialistilor cu nivel mediu de experienta, companiile ofera salarii in intervalul 700-1.000 de euro, iar pentru pozitiile dedicate candidatilor cu nivel senior, salariile variaza in jurul sumei de 1.500 de euro si pot ajunge la peste 2.000 de euro.

Pasionatii de IT au posibilitatea sa participe la o serie de sesiuni tehnice – techtalks-uri, pe subiecte precum: Java, Emerging Technologies, Smart Everything sau Testare; sa invete din cele mai interactive studii de caz de pe piata locala si internationala din industria IT&C; sa interactioneze cu specialisti in dezvoltare software, AI, IOT, mobile applications, telecom, embedded software sau cloud. Participarea este gratuita.

Sursa: www.wall-street.ro

Comments

comments

Apelează