fbpx

Contact

Din respect pentru mediu, Vasiliu Miclea SCA începe colaborarea cu Recicleta pentru colectare selectivă

Vasiliu Miclea SCA intră în rândul companiilor responsabile și prietenoase cu mediul, prin începerea colaborarării cu Recicleta în vederea colectării selective. RECICLETA este o întreprindere socială și oferă servicii de colectare hârtie, carton, PET și doze de aluminiu pentru reciclare.
”Calitatea mediului în care trăim și activăm cu toții este o responsabilitate colectivă. Noi, echipa Vasiliu Miclea SCA, milităm pentru un mediu cât mai curat și dorim să ne asumăm această responsabilitate și respectul față de mediu și față de comunitatea din care facem parte. Ne dorim ca implicarea noastră în proiectul Recicleta să inspire și să convingă și alte companii, pentru că doar împreună putem crește gradul de reciclare selectivă și, în final, calitatea mediului înconjurător”. (avocat Răzvan Vasiliu)
Programul Recicleta a fost creat în 2009 de către ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă, care promovează atât grija pentru natură, cât și echitatea socială. De aceea, transportul deșeurilor se face fără emisii poluante, cu cargo-triciclete, oferind astfel locuri de muncă stabile si legale.

Comments

comments

Apelează