fbpx

Contact

Federaţia Sanitas: Aviz negativ testării anti-COVID a angajaţilor din asistenţa socială, pe banii proprii / Împovărează financiar angajaţii din sistem şi conduce, de fapt, la impunerea vaccinării

Federaţia Sanitas anunţă că în şedinţa Comisiei de Dialog Social de la Ministerul Muncii a fost avizat negativ proiectul care impune vaccinarea angajaţilor din asistenţa socială pe banii proprii.

”Împovărează financiar angajaţii din sistem şi conduce, de fapt, la impunerea vaccinării”, au transmis sindicaliştii.

”Astăzi, în sedinţa Comisiei de Dialog Social de la Ministerul Muncii, sindicatele şi patronatele au dat AVIZ NEGATIV proiectului de O.U.G. care intenţiona să impună angajaţilor nevaccinaţi din asistenţă socială testarea săptămânală anti-COVID pe bani proprii. Reprezentanţii Sanitas participanţi la această discuţie au subliniat că nu vor fi niciodată de acord cu punerea în aplicare a unui act normativ care împovărează financiar angajaţii din sistem şi care conduce, de fapt, la impunerea vaccinării”, au transmis reprezentanţii Sanitas.

Potrivit acestora, ”Guvernul României trebuie să rezolve problema creşterii ratei de vaccinare prin metode stimulative şi nicidecum prin condiţionări ori constrângeri”.

Sursa: www.news.ro

Comments

comments

Apelează