fbpx

Contact

Festival care oferă locuri de muncă ucrainenilor, la Sibiu

ARTmania este primul festival din Sibiu care oferă locuri de muncă ucrainenilor, pe durata ediţiei din acest an (22-24 iulie).

“În Sibiu există o comunitate de mii de ucraineni care au ales să se stabilească aici de la izbucnirea războiului din ţara lor. Au considerat că este locul în care se simt în siguranţă după toate provocările pe care au fost obligaţi să le traverseze. Ne dorim să le fim alături şi să-i implicăm în cele mai aşteptate şi importante manifestări culturale pe care Sibiul le găzduieşte. De aceea, am lansat acest proces de recrutare în rândul ucrainenilor din Sibiu, pentru ARTmania Festival, pentru a le face o introducere în viaţa culturală generoasă a zonei şi a le oferi, în acelaşi timp, oportunitatea de a se implica în mod direct în crearea unei experienţe memorabile pentru comunitatea noastră”, a spus Codruţa Vulcu, fondator şi director al festivalului.

Descrierile job-urilor şi responsabilităţile aferente sunt publicate pe artery.community, platforma iniţiată de ARTmania Festival, în parteneriat cu Music Export Ukraine şi Pohoda Festival, al cărei scop este să ofere sprijin creativilor şi profesioniştilor din industria muzicală care au fost nevoiţi să părăsească zona de război şi să se relocheze în alte state europene.

Se caută asistent de producţie, runner pentru festival, barman şi ajutor de barman, casier, operator tabletă.

Sursa: Agerpres

Comments

comments

Apelează