fbpx

Contact

Forumul Dreptul Muncii a ajuns la a treia editie

Schimbarile din piata muncii impun imbunatatirea constanta a legislatiei privind relatiile de munca. Cu toate ca momentan legislatia este destul de echilibrata si adaptata cerintelor, specialistii se asteapta ca tendintele globale din domeniul resurselor umane (cum ar fi flexibilitatea programului, munca de acasa) sa stea la baza unor problematici interesante si sa fie nevoie de interventii la nivel legislativ pentru a raspunde necesitatilor aparute.

Forumul Dreptul Muncii,  va prezenta in data de 29 septembrie, cate litigii de munca sunt in prezent pe rolul instantelor si cum au fost afectate companiile care au fost date in judecata de fosti angajati disponibilizati. Printre temele abordate vor mai fi discutii legate de negocierile colective, conflictele de interese, solutiile pentru reducerea somajului si pentru corelarea programei scolare cu cerintele pietei, etc.

Printre cei aproximativ 100 de participanti vor fi antreprenori, manageri, directori juridici, avocati, magistrati, profesori de dreptul muncii, mediatori si multi altii.

 

Sursa:  juridice.ro

Comments

comments

Apelează