fbpx

Contact

Greva la metrou ar putea fi declansata in luna octombrie

Sindicalistii de la metrou vor convoca saptamana viitoare Consiliul General pentru a decide asupra actiunilor viitoare, putand declansa o greva in luna octombrie, a declarat, marti, pentru Agerpres, Ion Radoi, presedintele Unitatii Sindicatului Liber Metrou (USLM). “Este ultima zi de pichetare aici in fata Guvernului dupa care, in functie de ce se intampla, pentru ca nu am fost contactati si nu am avut vreun dialog pana in acest moment cu reprezentantii Guvernului sau reprezentantii Ministerului, vom decide dupa ce vom convoca Consiliul General care va fi continuarea si ce vom face. Oricum, trebuie sa luam o hotarare si pentru demararea contractului colectiv de munca, care va incepe la mijlocul lunii septembrie, dar pana atunci vedem daca mai avem si alte actiuni”, a spus Ion Radoi.

Acesta a mentionat ca, dupa ultima zi de pichetare la Ministerul Transporturilor, care a avut loc joi, vineri au fost invitati la minister, dar nu s-a ajuns la niciun rezultat.

“Daca lucrurile merg pe cursul de pana acum o sa hotarasca Consiliul General cum vom continua. Si daca totusi o sa ajungem si la expirarea contractului colectiv de munca este posibil sa ajungem si la declansarea grevei”, a afirmat Ion Radoi.

Acesta a precizat ca greva ar putea avea loc la mijlocul lunii octombrie.

Sursa: Agerpres

Comments

comments

Apelează