fbpx

Contact

Kaufland angajează proaspăt absolvenţi de facultate, pe care-i ofertează cu salarii de la 4.000 de lei „în mână”

Kaufland angajează tineri absolvenţi de facultate, care cunosc engleza şi, preferabil, germana, cu permis de conducere şi care sunt dispuşi la deplasări. Oraşele în care angajează stagiari sunt deocamdată Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Turda. Compania ofertează tinerii cu salarii de la 4.000 de lei net lunar, potrivit anunţurile de recrutare consultate de Economica.net.

Kaufland angajează tineri absolvenţi de facultate şi studenţi în an terminal, pe care-i ofertează cu salarii nete care pornesc de la 4.000 de lei lunar. Candidaţii potriviţi pentru posturile de Trainee instalaţii frigorifice şi de Trainee Facility Management, disponibile la Kaufland în această perioadă, trebuie să aibă, pe lângă studii de profil pe care le vom detalia mai jos, cunoştinţe de engleză şi să ştie să lucreze în MS Office. Se califică pentru aceste posturi oameni cu spirit antreprenorial, buni coordonatori şi organizatori. Kaufland caută oameni care au permis categoria B și care sunt dispuşi la deplasări în interes de serviciu, în jumătate din timpul de muncă. Punctul, pentru postul de Trainee instalaţii frigorifice în Bucureşti, angajatorii caută absolvenţi sau studenţi în an terminal în domeniul instalațiilor termice.

Pentru postul de Trainee Facility Management din Iaşi sunt eligibili absolvenţi sau studenţi în an terminal la o facultate cu profil tehnic. Pentru aceste poziţii angajatorii caută absolvenţi de studii superioare, care pot înţelege şi interpreta date şi indicatori de performanţă, care sunt dispuşi să lucreze în schimburi şi au permis de conducere. Sunt avantajaţi la angajare cei care au cunoştinţe avansate de Excel şi cunoştinţe SAP.

Sursa: www.economica.net

Comments

comments

Apelează