fbpx

Contact

La multi ani, noua !

Am împlinit un an! Un an de muncă susținută, procese câștigate și vieți schimbate în bine. Așa a arătat primul an din viața societății Vasiliu-Miclea, un cabinet de avocatură specializat în dreptul muncii. Am oferit consultanță atât angajaților, cât și angajatorilor, atât în mediul privat, cât și în rândul funcționarilor publici. Și bine am făcut, pentru că una dintre cele mai mari victorii pe care le-am înregistrat în acest prim an, a fost să ajutăm 32 de funcționari ai Guvernului să-și recapete funcțiile, pierdute după un lung șir de nereguli.

Și mai știi că muncești bine atunci când adversarii tăi apelează la tine pentru asistență! Spre exemplu, un salariat la a cărui decizie de concediere am participat în calitate de membri în comisia disciplinară, ne-a cerut ajutorul pentru a contesta decizia de concediere!

Iar când ajungi să fii aproape persona non grata pentru o bancă importantă din România, din cauza ratei ridicate de succese înregistrate în procesele intentate de proprii săi angajați, nu poți decât să fii recunoscător pentru privilegiul de a lucra într-o echipă eficientă și pregătită temeninic în domeniu.

Le mulțumim celor care ne-au ales și îi asigurăm că vom continua să-i reprezentăm și de acum înainte cu profesionalism și dedicare.

Comments

comments

Apelează