fbpx

Contact

Ministrul Economiei anunţă că a ajuns la o înţelegere cu conducerea şi sindicatele Uzinei Mecanice Cugir, ca protestele să înceteze. Angajaţii se întorc în fabrică şi vor primi salariile majorate

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, anunţă că a ajuns la un acord cu conducerea şi sindicatele Uzinei Mecanice Cugir, astfel încât protestele să înceteze.

Angajaţii se întorc miercuri, în fabrică, iar oamenii vor primi salariile majorate. Cuantumul creşterilor salariale poate ajunge, în funcţie de categoria de personal, până la 500 de lei.

”Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a reuşit, după mai multe zile de negocieri şi discuţii pe care le-a avut atât cu reprezentanţii conducerii Uzinei Mecanice Cugir (UMC), cât şi cu sindicatele, să ajungă la un acord astfel încât protestele să înceteze. Angajaţii de la Uzina Mecanică Cugir se întorc, astăzi, în fabrică.Oamenii vor primi salariile majorate. Cuantumul creşterilor salariale poate ajunge, în funcţie de categoria de personal, până la 500 de lei”, informează ministerul.

Conducerea şi-a luat angajamentul să asigure aceste majorări salariale pentru cei 848 de oameni care lucrează în industria de apărare din Uzina Mecanică Cugir.

Sursa: www.news.ro

Comments

comments

Apelează