fbpx

Contact

Noi locuri de muncă la Ministerul Justiţiei. Instituţia suplimentează posturile pentru poziţiile de execuţie

Ministerul Justiţiei mai scoate încă cinci posturi la concursul organizat în perioada martie-iulie, în afara celor 26 anunţate iniţial. Sunt poziţii de execuţie pentru personal de specialitate juridică asimilat, potrivit legii, judecătorilor şi procurorilor.

Ministerul Justiţiei a anunţat că suplimentează numărul de posturi la concursul organizat, în perioada martie – iulie, pentru ocuparea unor posturi de execuţie vacante de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor din aparatul propriu al Ministerului Justiţiei şi Institutului Naţional de Criminologie.
Astfel, se suplimentează cu cinci numărul de posturi scoase deja la concurs – 26.

“Prin Memorandumul cu tema ‘Aprobarea organizării concursurilor/examenelor pentru ocuparea posturilor vacante din aparatul propriu de lucru al Ministerului Justiţiei’, aprobat în şedinţa Guvernului din data de 29 martie 2018, s-a aprobat organizarea concursurilor pentru ocuparea unor posturi vacante din aparatul propriu al Ministerului Justiţiei. Având în vedere cele cuprinse în acest memorandum, numărul de posturi la concursul organizat, în perioada martie – iulie 2018, de Ministerul Justiţiei, pentru ocuparea unor posturi de execuţie vacante de personal de specialitate juridică asimilat, potrivit legii, judecătorilor şi procurorilor, se suplimentează cu 5 posturi, repartizate astfel: în cadrul Ministerului Justiţiei, Direcţia elaborare acte normative – 2 posturi; Direcţia avizare acte normative – 2 posturi; Serviciul profesii juridice conexe – 1 post. Celelalte menţiuni din anunţul publicat în data de 23 martie 2018 rămân neschimbate”, a precizat un comunicat al MJ transmis Agerpres.

Sursa: Agerpres

Comments

comments

Apelează