fbpx

Contact

O angajata preluata de SMURD, din cauza suprasolicitarii la locul de munca

Volumul mare de munca si lipsa fortei de munca nu sunt doar probleme ale angajatorilor, de multe ori se reflecta si asupra angajatilor.

Din cauza suprasolicitarii la locul de munca, unei angajate a Serviciului Pasapoarte i s-a facut rau

O angajata a Serviciului Pasapoarte Vaslui, aflata in subordinea prefectului, a fost preluata de o ambulanta SMURD, dupa ce i s-a facut rau in timpul programului de munca.

Pacienta a suferit o criza de epilepsie

“Femeia a fost preluata de un echipaj medical SMURD, dupa ce a suferit o criza de epilepsie. Ea a fost transportata pentru ingrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Vaslui” a declarat oficialul ISU.

Unul dintre motive ar fi suprasolicitarea la locul de munca

Isabel Bogdan, prefectul judetului Vaslui a declarat ca s-a ajuns in aceasta situatie, cel mai probabil, din cauza suprasolicitarii la locul de munca, sustinand ca atat Serviciul Pasapoarte cat si Serviciul Inmatriculari Auto sufera din cauza lipsei de personal, in timp ce volumul de munca este urias.

“La aceste doua servicii este un volum imens de munca si ma tem ca angajatii vor ceda unul cate unul. Am informat directiile de la centru cu privire la aceasta criza de personal. Un post de la Inmatriculari s-a ocupat deja si speram sa mai fie scoase la concurs si alte posturi”, a adaugat Isabel Bogdan.

Serviciul de Inmatriculari are un deficit de cinci cadre, in timp ce la Serviciul Pasapoarte ar mai trebui angajate inca patru.

 

Sursa: agerpres.ro

Comments

comments

Apelează