fbpx

Contact

O companie de telecomunicații desființează o treime dintre posturile de manageri

Telekom România va desființa, în cadrul procesului de reorganizare a grupului, 205 dintr-un total de 600 posturi de manageri, au declarat pentru Profit.ro surse din zona sindicală a grupului.

“La începutul anului erau circa 700 de manageri și 100 au părăsit deja grupul. Acum, în urma întâlnirii cu conducerea grupului, urmează să fie desființate 156 posturi de manageri de la fostul Romtelecom, 45 posturi de manageri de la fostul Cosmote și alte 4 posturi de manageri din Germanos și Sunlight”, au afirmat sursele. De asemenea, peste 200 de persoane cu funcții manageriale vor trece printr-un proces de evaluare.

Acest proces va ține cont de performanța managerului în proporție de 10%, de rezultatele testelor de diagnoză susținute după începerea procesului de reorganizare – 30% și de un interviu de competențe – 60%. “Peste două săptămâni urmează o nouă întâlnire cu managementul și atunci se vor discuta și viitoarele disponibilizări în rândul personalului de execuție. Pe lângă manageri, vor pica multe capete și din zona de execuție”, au spus sursele. Procesul de reorganizare a companiilor din grup va fi finalizat până la 30 iunie 2017, urmând ca de la 1 iulie să intre în funcțiune noile structuri de business.

Sursa: profit.ro

Comments

comments

Apelează