fbpx

Contact

Oamenii de afaceri din România: O creştere a salariului minim cu 100 de lei brut ar fi suportabilă. Reprezentanţii mediului de afaceri consideră că consultările guvernului cu patronatele şi sindicatele cu privire la majorarea salariului minim reprezintă un semn de normalitate

Premierul Ludovic Orban a declarat că procentul cu care va fi mărit salariul minim va fi anunţat după consultări cu patronatele şi sindicatele. Florin Pogonaru, preşedintele Aso­ciaţiei Oamenilor de Afaceri din România, con­sideră că salariul minim ar trebui să fie majorat cu 100 de lei brut pentru ca această creştere să fie suportabilă pentru mediul de afaceri.

„O creştere a salariului minim cu 100 de lei brut ar fi suportabilă. Cred că fiind un guvern liberal, guvernul Ludovic Orban va fi unul probusiness. Eu cred că aceste negocieri cu patronatele chiar vor avea loc. Nu cred că mărirea salariului minim va afecta masiv mediul de afaceri. Nu asta este problema mediului de afaceri de la noi“, a declarat Florin Pogonaru.

Sursa: www.zf.ro

Comments

comments

Apelează